Få serviceret og forsikret din leasingbil

Service & forsikring - fuld tryghed hos os

Hos Andersen Leasing laver vi en løsning, som du ønsker den. Det betyder også, at du f.eks. selv vælger, om du får din bil serviceret og forsikret hos os. Valget er dit, og du kan selv til- og fravælge vores løsninger.


Forsikring

Du kan med vores flexleasing-løsninger typisk tegne en billigere forsikring, da bilen bliver forsikret til bilens værdi uden afgift. Det kan være endnu en fordel ved at flexlease frem for at købe en bil med fuld registreringsafgift. Samtidig er mange af vores kunder glade for at betale forsikring og leasingydelse på én, samlet regning, der inkluderer hele leasingløsningen. Det er bekvemt, trygt og billigt.

Lang erfaring med service

Andersen Leasing har lange traditioner og et stærkt brand, der er tæt forbundet med Andersen Biler. Som kunde hos Andersen Leasing nyder du godt af fordelene ved en partner, der har lang erfaring med service og reparationer. Vi leverer med andre ord gerne en samlet løsning, der er billig og simpel. Valget er dit.

Netværket til at opfylde din drøm

Vi har salgskontor i Ballerup og Horsens, hvor vores konsulenter er klar til at tage imod dig. Vi arbejder tæt sammen med specialværksteder i hele landet, eksportører i udlandet og har opbygget et solidt netværk i Europa for de fleste premium biler. Vi er med andre ord til stede på alle vigtige områder og har netværket til at sikre dig den bedste leasingaftale. Vi glæder os til at lade dine bildrømme gå i opfyldelse.