Rådgivning til leasing af luksusbiler

Rådgivning

Vores største styrke hos Andersen Leasing er evnen til at rådgive dig. Vores rådgivning er gratis, og du er altid mere end velkommen til at få en snak eller et prisoverslag på forskellige løsninger. På den måde er du sikker på at vælge rigtigt. Uanset dine behov, uanset hvilken bil du drømmer om og uanset, hvordan bil- og leasingmarkedet udvikler sig.

I sidste ende handler det for os om at give dig den løsning, der sparer dig flest penge samtidig med, at den opfylder dine behov og drømme. Det indebærer først og fremmest en grundig besvarelse af alle de spørgsmål, der er vigtige for dig – som for eksempel:

Vores kompetencer – dine fordele
Du opnår en mere komplet rådgivning og løsning hos Andersen Leasing, da vi har de bedste konsulenter, som dækker alle områder indenfor leasing af premium biler. Med årtiers erfaring opbygget gennem bl.a. firmaet Andersen Biler tilbyder vi den bedste rådgivning indenfor bilvalg, finansiering, service og forsikring.

På den måde oplever du hos Andersen Leasing et samarbejde, hvor der er kompetencer til at rådgive på alt det, der er vigtigt for dig i forbindelse med at være godt kørende i drømmebilen.


5 steps - sådan leaser du din drømmebil

Sådan leaser du

Holdet bag Andersen Leasing

Andersen Leasing er stiftet af fire erfarne branchefolk, som har indgående kendskab til de mange aspekter ved leasing og finansiering. Derfor er vi i stand til at sikre dig den rette aftale og den rigtige premium-bil. Vi har brede kontakter i bilverdenen og et stort netværk i særligt Tyskland, hvor vi har gode aftaler med seriøse forhandlere. Det kommer alt sammen dig til gode.

Mikael Foged
Mikael har arbejdet med finansiering og leasing i mere end 20 år – alle år med hovedfokus på biler. Mikael har været ansat i Woodchester/GE Capital, hvor han senest var ansvarlig for at træne og uddanne bilbranchen i at sælge finansiering. Derefter gik turen kort til Hyundai Bilimport med ansvaret for erhvervssalget. Senere var Mikael hos Caterpillar Financial Services Denmark som landechef i 4 år – en helt anden branche med store gule maskiner, men med samme mål: At lave leasing og finansiering til kunder.

Mikael returnerede til leasing og finansiering af biler med direktørstillingen i Handelsbanken Finans og Spartacus. Dette var bl.a. i forbindelse med lanceringen af Hyundai Finans sammen med NCG Finans og Accept Auto, hvor Handelsbanken Finans stod for finansieringen til kunder. Mikael stiftede i 2013 Carwise – det som nu er blevet omdannet til Andersen Leasing.

Mikael arbejder som direktør i Andersen Leasing med ansvar for salg, forretningsudvikling og drift. Sideløbende har Mikael uddannet sig med en HD i afsætning og efterfølgende en MBA i forandrings- og innovationsledelse fra HHÅ/Århus Universitet. Kontakt Mikael Foged: mfo@andersenleasing.dk

Michael Seest-Østergård
Michael har arbejdet i leasing og finansieringsbranchen gennem mere end 20 år og er blandt landets dygtigste indenfor lovgivningen i registreringsafgift og prisdannelse på biler. Som salgsdirektør har Michael været med til at starte BMW Financial Services, hvor han stod for udviklingen og implementeringen af privatleasing i Danmark.

Michael har også været afdelingsdirektør i Woodchester/GE Capital med ansvaret for bl.a. finansiering og leasing af Skoda, BMW og Honda. Michael havde efterfølgende ansvaret for Skoda Finans i Alm. Brand med fokus på en Branded Operations. Michael har som direktør også startet hhv. NCG Finans og Bavaria Leasing.

I dag bruger han kræfterne som direktør og medejer i Andersen Leasing, hvor fokus er på salg, udvikling af leasingværktøjer og drift af virksomheden. Michael har suppleret sin lange erhvervserfaring med en HD i finansiering fra CBS. Kontakt Michael Seest-Østergård: mso@andersenleasing.dk

Martin Frykmann
Martin har i mange år arbejdet i leasingbranchen og fik sin finansielle opvækst i Woodchester/GE Capital, som på det tidspunkt var Danmarks største selskab for finansiering af biler. Efterfølgende arbejdede Martin i Nordania Leasing i en årrække, hvorefter han sammen med Peter Selck blev selvstændig med købet af Andersen Biler. Her har de to partnere haft stor succes – også gennem finanskrisen.

Som bestyrelsesformand i Andersen Leasing A/S er Martin også løbende involveret i strategi og nye input til virksomheden. Martin har ved siden af sin erhvervserfaring suppleret kompetencerne med en HD i Finansiering fra CBS.

Peter Selck
Peter er uddannet Biløkonom fra CBS og har efter sin uddannelse arbejdet i bilbranchen med salg og indkøb af biler. Peter har fungeret som salgschef i Henrik Larsen Automobiler gennem flere år, indtil han sammen med Martin Frykmann købte Andersen Biler. De seneste 11 år er derfor gået med at drive, udvikle og lede Andersen Biler samt firmaets mere end 150 medarbejdere.

Peter er medejer og bestyrelsesmedlem i Andersen Leasing – han er derfor også involveret i den overordnede strategi og langsigtede planlægning.

Holdet står klar til at hjælpe dig – så tøv endelig ikke med at kontakte os.