En gul and og et USA-eventyr – historien bag

- Små gule ænder i bagruden – siger det dig noget?

Det hele startede med et USA-eventyr og en gul and. Den spirende forretningsmand Helge Andersen tager i 1960’erne til USA, hvor han som succesfuld Chevrolet-sælger får øgenavnet Andy (’den lille and’). Efter hjemkomsten til Danmark stifter han i 1972 Helge Andersen Automobiler i Valby. I dag hedder forretningen Andersen Biler.

Læs mere om Andersen Biler på www.andersenbiler.dk 


Efterspørgsel og erfaring bliver til Andersen Leasing

Med bankende bil-hjerter gennem mere end 40 år i branchen har Andersen Biler for længst etableret sig som en stabil og anerkendt bilforretning med værksteder og afdelinger i hele Storkøbenhavn. I 2003 indleder Martin Frykmann og Peter Selck et generationsskifte og udvikler forretningen med stor succes – også gennem finanskrisen. Efter stor kundeefterspørgsel på leasing af eksklusive biler bliver Andersen Leasing i 2014 en realitet.

Tryg og effektiv leasing til dig

Hos Andersen Leasing er gode kunderelationer og kvalitet i rådgivningen altafgørende. Det er dyder, som er og har været tæt forbundet med Andersen Bilers gule and i generationer. Læg dertil skarpe finansierings-hjerner og et stærkt overblik og indblik i markedet for luksusbiler. Du er med andre ord sikret den bedste leasingløsning hos os.