Mange fordele ved leasing

Hvorfor Andersen Leasing?

Hos Andersen Leasing opnår du mange fordele, uanset om du er privat- eller erhvervskunde:

  • Gratis og kompetent rådgivning
  • De mest fordelagtige leasingløsninger på markedet
  • De dygtigste konsulenter indenfor bilfinansiering
  • Leasingløsninger der opfylder netop dine behov
  • Tryghed, forudsigelighed og realisering af drømmene 

De bedste konsulenter = de bedste løsninger
Andersen Leasing har landets dygtigste eksperter indenfor finansiering af biler. Det betyder, at du altid får de bedste leasingløsninger på markedet – uanset dine behov og udviklingen på leasingområdet. Vi holder os konstant opdateret på lovgivningen, bilmarkedet og de øvrige faktorer, der kan få betydning for leasingområdet. Og vores rådgivning er ganske gratis.

Se holdet bag  |  Se hele historien om Andersen Leasing

Kontakt os


Solidt bagland

- vi ved alt om biler 

Med en tæt forbindelse til traditionsrige Andersen Biler har vi lang erfaring i alt relateret til biler – både ejerskab, leasing, forsikring, service, udstyr osv. Andersen Leasing er langt mere end et kontor, der formilder leasingkontrakter – eksempelvis møder du i vores showroom konsulenter, der er i stand til at rådgive og tage sig af alt det nødvendige.

Leasing til dine behov

- alle aftaler tilpasses dine ønsker 

Vi tager med andre ord udgangspunkt i dig, dine ønsker og bildrømme. Finder du ikke tilstrækkelig hjælp her på siderne, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi til en kop kaffe. Hos Andersen Leasing er du velkommen, hvad enten du vælger selv at importere bilen eller vil have os til at stå for det hele.

Realisér dine drømme

– trygt og forudsigeligt  

Vi gør en dyd ud af, at det skal være så nemt for dig at få nøglerne til drømmebilen. Vi realiserer dine bildrømme samtidigt med, at du slipper for alt det kedelige arbejde, lovgivningens faldgrupper, uønskede risici og uforudsete omkostninger. Vi gør det enkelt, smertefrit og trygt for dig at blive godt kørende.